ΕΛΛΑΔΑ

Εφημέριος ναού στα Χανιά καλεί ασθενείς να... κοινωνήσουν

Εφημέριος ναού στα Χανιά καλεί ασθενείς να... κοινωνήσουν
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Manu Fernandez

Έγινε και αυτό: Εφημέριος ναού στα Χανιά κόλλησε ανακοίνωση στις πόρτες νοσηλευτικού Ιδρύματος όπου καλούσε τους ασθενείς... να κοινωνήσουν εν μέσω κορωνοϊού.

Ειδικότερα, με αφορμή τον εορτασμό της «ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου», ο εφημέριος του ομώνυμου ναού που βρίσκεται στον περίβολο του Νοσοκομείου Χανίων, θυροκόλλησε ανακοίνωση στις εξωτερικές πόρτες των κλινικών του νοσηλευτικού Ιδρύματος, με την οποία γνωστοποιεί, μεταξύ άλλων, ότι «όσοι εκ των ασθενών θέλουν να κοινωνήσουν, να το δηλώσουν στην Προϊσταμένη του Τμήματος».

Πλήρη άγνοια δήλωσαν η αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Ν. Χανίων Κατερίνα Μανιμανάκη και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χανίων, Βαρδής Γεωργιακάκης, σύμφωνα με το δημοσίευμα του hania.news.

Πηγή: hania.news

Μάλιστα, ο εφημέριος προχώρησε στην παραπάνω ανακοίνωση την ώρα που η αύξηση των κρουσμάτων είναι δραματική και ο αριθμός των διασωληνωμένων πολύ υψηλός, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να ανακοινώσει, το περασμένο Σάββατο, νέα αυστηρότερα μέτρα, τα οποία τίθενται σε ισχύ από σήμερα, Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Κορωνοϊός: Εικόνες και μέτρα... Μαρτίου από σήμερα - Τι ισχύει σε όλη την Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ