Χανιά: σκότωσε τη γυναίκα του λόγω περιουσιακών διαφορών
Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Χανιά, όταν 61χρονος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε το γιο του, κατά πάσα πιθανότητα, λόγω περιουσιακών διαφορών.
Όπως μεταδίδει το cretalive, του συμβάντος είχε προηγηθεί ένας έντονος καυγάς του δράστη με τον αδερφό του για περιουσιακές διαφορές. Ο ίδιος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και ένοιωθε ριγμένος με τα περιουσιακά του.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Κάτω Σταλού των Χανίων και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 21χρονος γιος του ζευγαριού τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η 48χρονη γυναίκα όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρή.
Γείτονες που άκουσαν την φασαρία ειδοποίησαν τις αρχές αναφέροντας ότι από το σπίτι ακούστηκαν πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας ενώ ο 60χρονος δράστης συνελήφθη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 61χρονος κατείχε το πιστόλι παράνομα.
Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα προκειμένου να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη. Ο αδερφός του δράστη - με τον οποίο ο 61χρονος είχε διαπληκτιστεί- κλήθηκε να καταθέσει, ωστόσο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του.
Ιρανοί αναζητούν καταφύγιο στην Τουρκία: «Σκοτώνουν αδιακρίτως, δεν έχετε ιδέα τι γίνεται», λένε
15:52
«Εξηγήσεις» στη Βουλή για τη συμφωνία Mercosur ζητεί το ΠΑΣΟΚ
15:49
Πλακιάς για Καρυστιανού: Όλοι ασχολούνται με το κόμμα, όχι με τη δίκη - Δεν είναι μία η μάνα των Τεμπών (vids)
15:45
Αίτηση πτώχευσης από την Saks Global - Υπό πίεση η αγορά πολυτελών προϊόντων
15:43