Κορωνοϊός: Προκαταρκτική έρευνα για την ανάρτηση Μυλόπουλου
Έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων θα διενεργήσει Πταισματοδίκης για την ανάρτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τα μαζικά τεστ κορωνοϊού που έκανε ο ΕΟΔΥ στη Θεσσαλονίκη.
Προηγήθηκε εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, προς την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κυριακή Κλιάμπα, να παραγγείλει τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες συνδεόμενες με όσα έγραψε ο πρώην πρύτανης.
Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια απέσυρε, ο κ. Μυλόπουλος ανέφερε πως γνωστή του πήγε για rapid test στη Νέα Παραλία, κι ενώ δεν το έκανε, την ειδοποίησαν από τον ΕΟΔΥ πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
Ο ΕΟΔΥ διέψευσε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ ο κ. Μυλόπουλος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια, τόνισε ότι επρόκειτο για «μια ιστορία που μου μεταφέρθηκε και τη δημοσιοποίησα με κάθε επιφύλαξη, όπως εξ αρχής δήλωσα, χωρίς να μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της», ενώ έκανε λόγο για λάθος, το οποίο αναγνώρισε.
«Γονάτισε» την Κρήτη η κακοκαιρία: 2.500 κάτοικοι χωρίς νερό – «Πνίγηκαν» τα Χανιά με 420 mm βροχής
08:58
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ 46χρονος που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε πισίνα ξενοδοχείου στα Χανιά
08:54
Λετονία: Το φιλοευρωπαϊκό κόμμα του πρωθυπουργού Κούλμπεργκς κερδίζει τις εκλογές
08:48
Μαζωνάκης: Νέες καταγγελίες με άρωμα... μετενσάρκωσης - «Μας έλεγε τι ήμασταν στην προηγούμενη ζωή»
08:47