Κορωνοϊός: Προκαταρκτική έρευνα για την ανάρτηση Μυλόπουλου
Έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων θα διενεργήσει Πταισματοδίκης για την ανάρτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τα μαζικά τεστ κορωνοϊού που έκανε ο ΕΟΔΥ στη Θεσσαλονίκη.
Προηγήθηκε εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, προς την εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κυριακή Κλιάμπα, να παραγγείλει τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες συνδεόμενες με όσα έγραψε ο πρώην πρύτανης.
Στη συγκεκριμένη ανάρτηση, την οποία στη συνέχεια απέσυρε, ο κ. Μυλόπουλος ανέφερε πως γνωστή του πήγε για rapid test στη Νέα Παραλία, κι ενώ δεν το έκανε, την ειδοποίησαν από τον ΕΟΔΥ πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
Ο ΕΟΔΥ διέψευσε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ ο κ. Μυλόπουλος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε στη συνέχεια, τόνισε ότι επρόκειτο για «μια ιστορία που μου μεταφέρθηκε και τη δημοσιοποίησα με κάθε επιφύλαξη, όπως εξ αρχής δήλωσα, χωρίς να μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της», ενώ έκανε λόγο για λάθος, το οποίο αναγνώρισε.
Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον θάνατο εννέα βρεφών σε νοσοκομείο της Σιβηρίας
12:05
ΠΡΟΣ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Αποκλεισμοί επ΄αόριστον από τους «σκληρούς» των αγροτικών μπλόκων: Συσκέψεις για κλιμάκωση, σκέψεις για απόβαση στην Αθήνα
12:04
Νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στις ακτές της Κρήτης (pic)
12:04
Ασγκαμπάτ: Η κατάλευκη πρωτεύουσα που μοιάζει περισσότερο με σκηνικό παρά με πόλη
12:00