Άλμπερτ Μπουρλά: Να φοράτε μάσκες και να ακολουθείτε τις οδηγίες των επιστημόνων
Ανανεώθηκε:
Το μήνυμα πως «όλοι πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και των τοπικών υγειονομικών αρχών», στέλνει μέσω Twitter ο Έλληνας διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.
Στην ίδια ανάρτηση, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας που ανακοίνωσε ότι το πειραματικό της εμβόλιο είναι άνω του 90% αποτελεσματικό στην προστασία από την Covid-19, απευθύνει την παράκληση: «Θυμηθείτε να φοράτε τις μάσκες σας».
Περαιτέρω επισημαίνει πως εάν εγκριθεί το εμβόλιο της εταιρείας για τον κορωνοϊό, θα αποτελέσει ένα σημαντικό μέρος των παγκόσμιων, εθνικών και κρατικών προγραμμάτων πρόληψης, αλλά όχι το μόνο.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα CEO της Pfizer.
O πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Μπουρλά για την «ιστορική επιτυχία της ανακάλυψης του εμβολίου στη μάχη κατά του κορωνοϊού» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την προμήθεια του εμβολίου.
Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Άρης με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr
13:01
Σενάρια για πρόωρες εκλογές εξετάζει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας - Τι λέει στέλεχος του κόμματος της
12:58
Κυρανάκης: «Ο Λυμπερόπουλος δεν θέλει λύση - Η υποχρέωση μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1% των ταξί» (vid)
12:48
IDEAL Holdings: Νέα Διοικητική δομή Ομίλου Πληροφορικής
12:40