ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Στον Εισαγγελέα ο 61χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του

Χανιά: Στον Εισαγγελέα ο 61χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Στον εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκε σήμερα ο 61χρονος που χθες το μεσημέρι σκότωσε με όπλο τη σύζυγό του και τραυμάτισε σοβαρά τον 20χρονο γιο του.

Ο εισαγγελέας του απήγγειλε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί στην ανακρίτρια τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε σήμερα η νεκροψία νεκροτομή στην σορό της 48χρονης συζύγου του 60χρονου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη, η άτυχη γυναίκα είχε πληγεί από μια και μόνο σφαίρα, η οποία διαπέρασε το αριστερό της μπράτσο, μπήκε στον θώρακα διαπερνώντας πνεύμονες και καρδιά και στην συνέχεια βγήκε από την δεξιά πλευρά.
Ο γιος του θύτη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ο 61χρονος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε το γιο του, κατά πάσα πιθανότητα, λόγω περιουσιακών διαφορών.

Του συμβάντος είχε προηγηθεί ένας έντονος καυγάς του δράστη με τον αδερφό του για περιουσιακές διαφορές. Ο ίδιος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και ένοιωθε ριγμένος με τα περιουσιακά του.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Κάτω Σταλού των Χανίων και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 21χρονος γιος του ζευγαριού τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η 48χρονη γυναίκα όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρή.

Γείτονες που άκουσαν την φασαρία ειδοποίησαν τις αρχές αναφέροντας ότι από το σπίτι ακούστηκαν πυροβολισμοί. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας ενώ ο 60χρονος δράστης συνελήφθη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 61χρονος κατείχε το πιστόλι παράνομα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ