Εξαδάκτυλος: Tο lockdown στη Θεσσαλονίκη πρέπει να επεκταθεί στα μέτρα του Μαρτίου
Ανανεώθηκε:
Γενικευμένο lockdown στη Θεσσαλονίκη, αν όχι στη Βόρεια Ελλάδα, ζήτησε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.
«Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να πάμε σε μέτρα Μαρτίου χθες» ήταν το νέο δραματικό μήνυμα του προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) για αυστηροποίηση των περιοριστικών μέτρων.
«Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο δυσκολότερο σημείο... Μετά τη 13η μέρα περιοριστικών μέτρων δεν έχουμε δει ούτε σταθεροποίηση,πόσω μάλλον αποκλιμάκωση του αριθμού των κρουσμάτων» τόνισε ο κ. Εξαδάκτυλος.
Ενώ πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως το lockdown πρέπει να επεκταθεί στα μέτρα του Μαρτίου, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη:
«Χθες έπρεπε να γίνει αυτό».
«Κούραση βλέπουμε στο ρυθμό της εξάπλωσης. Όχι σταθεροποίηση στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα» συμπλήρωσε.
«Οι αριθμοί θα χειροτερέψουν πρόσκαιρα, τελευταίοι ανεβαίνουν τελευταίοι κατεβαίνουν» εξήγησε ο γιατρός στη συνέχεια.
«Όπως δεν εξαιρέθηκε η Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Πάσχα, η Κυριακή του Πάσχα, η 28η Οκτωβρίου, η 25η Μαρτίου όπως δεν εξαιρείται καμία πιστή δεν πρέπει να εξαιρεθούν και οι συγκεντρώσεις για τη 17 Νοέμβρη, πρόκειται για υγειονομικό έγκλημα» επανέλαβε.
Χατζηδάκης: Ασφάλεια, ταχύτητα και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής με τις ψηφιακές συναλλαγές
17:09
Εντοπίστηκε σορός στη φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης
17:08
Φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση του οικισμού Λητή
17:01
Κένυα: Η αστυνομία άνοιξε πυρ σε διαδήλωση - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
17:01