Καταγγελία επιδημιολόγου: Η Επιτροπή δέχεται απειλητικά μηνύματα εξαιτίας του lockdown
Ανανεώθηκε:
Απειλητικά μηνύματα και email για τα μέτρα που ελήφθησαν σε σχέση με το πρόσφατο lockdown δέχεται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων σύμφωνα με τον καθηγητή Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και μέλος της επιτροπής Χρήστο Χατζηχριστοδούλου.
Ο κ. Χατζηχριστοδούλου μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε πως τα απειλητικά μηνύματα έχουν επώνυμο αλλά και ανώνυμο χαρακτήρα.
Κάποια από τα μέτρα θα παραμείνουν και τον Γενάρη
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της πανδημίας ο κ. Χατζηχριστοδούλου είπε ότι πλέον βλέπουμε φως στην άκρη του τούνελ, ωστόσο επισήμανε πως κάποια από τα μέτρα θα παραμείνουν τον Δεκέμβριο αλλά και τον Ιανουάριο.
Σε ερώτηση για το αν μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουμε ένα mini lockdown, ο καθηγητής έκανε λόγο για αυστηρή εφαρμογή των μέτρων.
Πότε θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός
Ο εμβολιασμός αναμένεται στις αρχές του έτους αλλά ακόμη και τότε τα μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια σημείωσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου. Περιμένουμε το εμβόλιο σαν μάνα εξ ουρανού τόνισε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.
Τέλος αναφορικά με τα μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου ο κ. Χατζηχριστοδούλου σημείωσε πως ήταν απαραίτητα για την προστασία της δημόσιας υγείας ενώ χαρακτήρισε τις αντιδράσεις των κομμάτων υπερβολικές. Κανένας δεν πρόκειται να μας στερήσει τις ελευθέριες μας, είπε ο καθηγητής.
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 27 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
16:38
Κατρίνης: «Μαζί με τους ιρανικούς πυραύλους καταρρίφθηκε και το αφήγημα περί μη εμπλοκής»
16:38
ΗΠΑ: Πιθανή η άρση κυρώσεων κατά ιρανικού πετρελαίου που είναι φορτωμένο σε τάνκερ
16:33
«Διαφορετικοί οι στόχοι ΗΠΑ και Ισραήλ στον πόλεμο με το Ιράν»: Τι δηλώνει η Αμερικανίδα διευθύντρια Εθνικών Πληροφοριών
16:21