Αγρότες και κτηνοτρόφοι εγκλώβισαν τους Σταθάκη, Χαρίτση και Ξανθό στο Ρέθυμνο
Περισσότερη από μισή ώρα έμειναν εγκλωβισμένοι οι κύριοι Σταθάκης, Χαρίτσης και Ξανθός, στο Επιμελητήριο του Ρεθύμνου, όταν εξοργισμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι απέκλεισαν την είσοδο.
Η κατάσταση έξω από το Επιμελητήριο χθες το βράδυ όπου ο Υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης πραγματοποιούσε ομιλία για το νέο ΕΣΠΑ, μαζί με τον υφυπουργό κ. Αλέξη Χαρίτση και τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, ήταν έκρυθμη, με αποτέλεσμα μετά το πέρας της εκδήλωσης να μείνουν εγκλωβισμένοι.
Οι δεκάδες συγκεντρωμένοι αγρότες ζητούσαν να δουν τον υπουργό, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Δυνάμεις της Αστυνομίας συγκεντρώθηκαν από έξω και προσπάθησαν να τους συγκρατήσουν.
Οι αγρότες ζήτησαν να τους επιτρέπει η είσοδος για να μιλήσουν με τον υπουργό και η αστυνομία ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να ανεβεί στην αίθουσα αντιπροσωπεία τους και όχι όλοι.
Τελικά, σύμφωνα με το neatv, οι 3 άνδρες της κυβέρνησης κατάφεραν να ξεφύγουν από το οργισμένο πλήθος μέσα στα οχήματά τους, ανάμεσα από τον ανθρώπινο κλοιό που είχε σχηματίσει η αστυνομία.
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00