ΕΛΛΑΔΑ

Τι απαντά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για το πάρτι των 10 ατόμων

Τι απαντά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για το πάρτι των 10 ατόμων

Σάλος έχει προκληθεί λόγω φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν στα social media από το συγκέντρωση γενεθλίων του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ), Δημήτρη Βερβεσού, εν μέσω lockdown.

Όπως διακρίνεται σε εικόνες που κοινοποιήθηκαν στο Instagram, περίπου 10 άτομα γιόρτασαν σε κλειστό χώρο.

Η μάζωξη φαίνεται πως έγινε στο γραφείο του Δημήτρη Βερβεσού, ενώ οι φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν, λίγες ώρες μετά, σβήστηκαν.

Τι υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν» τονίζει ο ίδιος ο κ. Βερβεσός σε ανακοίνωσή του.

Το σχόλιο Μπογδάνου

Το πάρτι σχολίασε στο Twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. "Ήταν όλοι εδώ" και "Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας", ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ