Κορωνοϊός: Rapid test στη Νάουσα την Τετάρτη με τη διαδικασία drive through
Ανανεώθηκε:
Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, θα βρίσκεται μεθαύριο, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, μπροστά από το γήπεδο της πόλης, για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 σε δημότες, με τη διαδικασία του drive through, από τις 10:00 έως τις 13:30.
«Οι πολίτες θα συμμετέχουν στη διαδικασία μέσα από το αυτοκίνητό τους τη στιγμή διέλευσής τους από το προαναφερόμενο σημείο, έχοντας μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ και δηλώνοντας το κινητό τους τηλέφωνο. Για τη μετακίνησή τους οι πολίτες θα αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Για τη διαδικασία των rapid tests -με τη συνδρομή της Τροχαίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- έχει προβλεφθεί ειδικό σημείο στη διαδρομή, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα για την ασφαλή είσοδο και έξοδο των αυτοκινήτων προς αποφυγή του συνωστισμού και για την ασφάλεια των εμπλεκομένων.
SPONSORED
Αποκάλυψη Τραμπ για μυστική αποστολή: «Βγάλαμε 100 εκατ. βαρέλια πετρελαίου μέσω Ορμούζ»
21:23
«Κοιτάξτε πώς κλαίει»: Βίντεο με τον βασανισμό της συζύγου του αναρτούσε 32χρονος στον Ωρωπό
21:12
Ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Βούλας
21:03
«Είμαι αθώος» επιμένει ο Ιταλός - Τι κατέγραψε κάμερα το βράδυ της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο
20:53