Πήλιο: «Κορωνο-πάρτι» γενεθλίων σε σπίτι - «Βροχή» τα πρόστιμα
Ανανεώθηκε:
«Κορωνο-πάρτι» γενεθλίων πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στο Πήλιο.
Ειδικότερα, σχηματίστηκαν δικογραφία και πρόστιμα σε βάρος πέντε νεαρών, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, καθώς νεαροί οργάνωσαν συγκέντρωση σε σπίτι με αφορμή γενέθλια φίλου τους και κατηγορούνται για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του magnesianews.gr.
Η συγκέντρωση έγινε την Κυριακή σε σπίτι στη Μακρινίτσα και αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαινόταν ένας 25χρονος να έχει καλέσει τέσσερις φίλους του 25, 21, 20 και 24 χρονών και να διασκεδάζουν, παρά το lockdown.
Σε βάρος των νεαρών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000€ κατά του 25χρονου, στο σπίτι του οποίου έγινε η συγκέντρωση και 300€ για τον καθένα από τους άλλους συμμετέχοντες.
Bρετανική Express: Η Νάξος στην κορυφή των ποιοτικών προορισμών της Ευρώπης
12:32
Ανοιχτά όλα τα σενάρια για το Έκτακτο Επίδομα Πάσχα - Ποιοι θα το πάρουν
12:30
Ζαχαράκη: Δεν καταργούνται άμεσα οι Πανελλαδικές - Τέλη Νοεμβρίου το πόρισμα για το Εθνικό Απολυτήριο
12:18
Η Paramount κέρδισε τη μάχη για την Warner Bros αλλά το deal δεν έχει «κλειδώσει»
12:01