Πήλιο: «Κορωνο-πάρτι» γενεθλίων σε σπίτι - «Βροχή» τα πρόστιμα
Ανανεώθηκε:
«Κορωνο-πάρτι» γενεθλίων πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στο Πήλιο.
Ειδικότερα, σχηματίστηκαν δικογραφία και πρόστιμα σε βάρος πέντε νεαρών, από αστυνομικούς του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, καθώς νεαροί οργάνωσαν συγκέντρωση σε σπίτι με αφορμή γενέθλια φίλου τους και κατηγορούνται για παραβίαση των μέτρων πρόληψης ασθενειών, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του magnesianews.gr.
Η συγκέντρωση έγινε την Κυριακή σε σπίτι στη Μακρινίτσα και αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαινόταν ένας 25χρονος να έχει καλέσει τέσσερις φίλους του 25, 21, 20 και 24 χρονών και να διασκεδάζουν, παρά το lockdown.
Σε βάρος των νεαρών, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτόφωρου, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000€ κατά του 25χρονου, στο σπίτι του οποίου έγινε η συγκέντρωση και 300€ για τον καθένα από τους άλλους συμμετέχοντες.
SPONSORED
Ισμήνη Τορνιβούκα: Κάθε εταιρεία πρέπει να προχωράει μπροστά, αλλιώς σταδιακά πεθαίνει
08:00
Οι «έξυπνες» κάμερες ασφαλείας και τα πλάνα της imou για την ελληνική αγορά
07:55
Υπάρχει η επιλογή «pause» σε έναν πόλεμο;
07:45
Πέντε οι νεκροί στο Σαν Ντιέγκο: Το χρονικό των πυροβολισμών και οι σημειώσεις του ανήλικου δράστη
07:44