ΕΛΛΑΔΑ

Υγεία: Βιώσιμο Σύστημα και Ψηφιακός Μετασχηματισμός - Δείτε την εκπομπή

Υγεία: Βιώσιμο Σύστημα και Ψηφιακός Μετασχηματισμός - Δείτε την εκπομπή

Σε απευθείας μετάδοση παρακολουθείτε μέσω livestreaming από το κανάλι του YouTube του CNN Greece, την εκπομπή για την Υγεία, που πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ με τη σύμπραξη της INTERAMERICAN, της Philips και με την υποστήριξη της Deloitte Ελλάδος. Εκλεκτοί καλεσμένοι αναλύουν την κατάσταση στον χώρο της Υγείας, όπως διαμορφώνεται κατά την εξέλιξη της πανδημίας, εξηγώντας τρόπους που θα κάνουν τα συστήματα Υγείας βιώσιμα, αλλά και το πώς θα επιτευχθεί ο ψηφιακός μετασχηματισμός. Το κοινό που παρακολουθεί έχει τη δυνατότητα να θέσει ερωτήσεις προς τους συμμετέχοντες στο health@cnn.gr, ερωτήσεις οι οποίες θα απαντηθούν στο τέλος της εκδήλωσης.

Με στόχο τη βιωσιμότητα των συστημάτων Υγείας και το πώς μπορεί αυτή να επιτευχθεί, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης αναλύει τις θέσεις της κυβέρνησης, μετά και από την εμπειρία διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας, ενώ ο καθηγητής Γκίκας Μαγιοργκίνης εκφράζει την επιστημονική του άποψη για τα ζητήματα αυτά. Στη συζήτηση παρεμβαίνουν επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος INTERAMERICAN Γιάννης Καντώρος και ο Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας INTERAMERICAN και πρόεδρος του EURAPCO Health Group. Στο στούντιο του CNN Greece, η δημοσιογράφος Νατάσσα Σπαγαδώρου συντονίζει τη συζήτηση, ενώ δίπλα της βρίσκεται ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, Σίμος Αναστασόπουλος.

Στον δεύτερο κύκλο της εκδήλωσης ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς παραθέτει τις προθέσεις και αναλύει τα σχέδια της κυβέρνησης για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Υγεία. Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου μιλά ως άνθρωπος με εμπειρία ως προς την εφαρμογή των δυνατοτήτων της τεχνολογίας στην Υγεία και ως εκπρόσωπος όλων των δήμων της χώρας, εξηγώντας ποια είναι τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα του ψηφιακού μετασχηματισμού και της τηλεϊατρικής, ειδικά για τους πολίτες απομακρυσμένων περιοχών και μάλιστα εν καιρώ πανδημίας.

Στον δεύτερο αυτό κύκλο της συζήτησης παρεμβαίνουν επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος INTERAMERICAN Γιάννης Καντώρος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Philips Hellas S.A. Παναγιώτης Μπαράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deloitte Ελλάδος Δημήτρης Κουτσόπουλος και ο Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας INTERAMERICAN και πρόεδρος του EURAPCO Health Group. Τον συντονισμό της συζήτησης κάνει από το στούντιο του CNN Greece ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαλλάς.

Η εκδήλωση ολοκληρώνεται με τους συμμετέχοντες να απαντούν στις ερωτήσεις που έθεσαν οι πολίτες και για τους δύο κύκλους της συζήτησης κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής στο health@cnn.gr.

Σε μία κρίσιμη στιγμή για την παγκόσμια Υγεία, το CNN Greece και ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, με τη σύμπραξη της INTERAMERICAN, της Philips και με την υποστήριξη της Deloitte Ελλάδος, αναζητούν τους δρόμους που οδηγούν στην «επόμενη μέρα» με βιώσιμα συστήματα υγείας, που έχουν ως βάση τον ψηφιακό μετασχηματισμό λειτουργιών και υπηρεσιών, σε όλα τα επίπεδα.