Νοσοκομείο Δράμας: Κανένα απολύτως πρόβλημα με την απαραίτητη παροχή οξυγόνου σε κλινική Covid
Ανανεώθηκε:
Δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για προβλήματα στην παροχή οξυγόνου σε κλινική Covid διαψεύδει το νοσοκομείο της Δράμας.
Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του:
«Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε με την απαραίτητη παροχή οξυγόνου σε Κλινική COVID. Όλοι οι νοσηλευόμενοι ασθενείς στο Νοσοκομείο μας έχουν την απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική φροντίδα. Η παρέμβαση στην οποία έχει ήδη προβεί το Νοσοκομείο και για την οποία χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. με τήρηση όλων των νόμιμων διαδικασιών, αφορά στην αύξηση της παροχής οξυγόνου του υποσταθμού από 14-18m3/h σε 2*25m3/h στην Κλινική COVID 2, προκειμένου να υπάρχει ενίσχυση της υφιστάμενης παροχής».
Και συμπληρώνει:
«Για να επιτευχθεί το παραπάνω και με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια για τους ασθενείς της συγκεκριμένης Κλινικής, προμηθευόμαστε φιάλες οξυγόνου προκειμένου να παρασχεθεί οξυγόνο στους νοσηλευόμενους, για το χρονικό διάστημα της 1 ώρας που θα χρειαστεί για την αναβάθμιση του υποσταθμού».
Την είδηση αυτή είχε μεταδώσει και η ΕΡΤ, που ανέφερε πως το νοσοκομείο δεχόταν μεγάλη πίεση και υπήρχαν προβλήματα με τη διάθεση οξυγόνου.
Το Volos Defence Hub μεγαλώνει - Η Metlen εγκαινιάζει τη νέα μονάδα της M Technologies
09:39
Δημοσκόπηση Interview: Πρωτιά για τη ΝΔ, παγιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛ.Α.Σ., τρίτο το ΠΑΣΟΚ
09:39
Μνημόνιο Συνεργασίας Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών-Παπαστράτου στο πλαίσιο της FutuReady Greece
09:27
Ο Τραμπ συνεχάρη τον «νέο πρόεδρο» της Κολομβίας δε λα Εσπριέγια
09:26