ΕΛΛΑΔΑ

Κορωνοϊός: Μακραίνει η λίστα των θυμάτων - Έξι νεκροί σε Βόλο και Αλεξανδρούπολη

Κορωνοϊός: Μακραίνει η λίστα των θυμάτων - Έξι νεκροί σε Βόλο και Αλεξανδρούπολη
INTIME NEWS / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Μεγαλώνει, δυστυχώς, ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων από τον κορωνοϊό, καθώς όπως έγινε γνωστό, το πρωί του Σαββάτου άλλοι έξι άνθρωποι κατέληξαν στα Γενικά Νοσοκομεία του Βόλου και της Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-thessalia.gr, τα ξημερώματα έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό τρεις άνθρωποι ηλικία 70, 87 και 98 ετών.

Το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου μετρά συνολικά 52 νεκρούς από κορωνοϊό μέσα σε ένα σχεδόν μήνα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, άλλοι τρείς ασθενείς έχασαν την μάχη με τον κορωνοϊό, την Παρασκευή, στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ενώ έγιναν τέσσερις νέες εισαγωγές και δόθηκαν έξι εξιτήρια.

Πρόκειται για έναν άνδρα 58 ετών από την Δράμα ο οποίος έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο στις 18 Νοεμβρίου και κατέληξε στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας, για έναν άνδρα 78 ετών από την Ξάνθη ο οποίος έκανε εισαγωγή στις 25 Νοεμβρίου και κατέληξε στη κλινική covid-19 καθώς και έναν υπερήλικα 92 χρόνων από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος έκανε εισαγωγή στις 25 Νοεμβρίου και κατέληξε στη κλινική covid-19.

Συνολικά από την αρχή της πανδημίας μέχρι σήμερα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης έχουν καταγραφεί 67 θάνατοι.

Με αυτά τα δεδομένα σήμερα στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 92 ασθενείς ,εκ των οποίων 69 είναι στις κλινικές covid-19, 20 στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και 3 στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων(ΜΕΛ).

Όσον αφορά τον αριθμό των νέων κρουσμάτων που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΕΟΔΥ, ήταν 2.013. Από αυτά, τα 175 ήταν στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη και συγκεκριμένα: 26 στον Έβρο 40 στην Δράμα 51 στην Καβάλα 46 στην Ξάνθη και 12 στη Ροδόπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ