ΕΛΛΑΔΑ

Στη Σαντορίνη το Ανθρωποκτονιών: Η νεκροτομή στον 69χρονο ξενοδόχο θα λύσει το μυστήριο

Στη Σαντορίνη το Ανθρωποκτονιών: Η νεκροτομή στον 69χρονο ξενοδόχο θα λύσει το μυστήριο
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

 Το μυστήριο για το θάνατο του 69χρόνου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Σαντορίνη παραμένει και κανείς δεν μπορεί ακόμη να δώσει σαφείς απαντήσεις.

Το κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου στο νησί, έκανε αυτοψία του χώρου που βρέθηκε το καμένο πτώμα, ερευνώντας για στοιχεία.

Όμως τίποτα ακόμη δεν μπορεί να κριθεί αν δεν γίνει τη Δευτέρα η νεκροτομή, η οποία και θα δώσει απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα, αν ο θάνατος του 69χρόνου είναι έγκλημα ή όχι.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών διαπίστωσαν ότι πράγματι το μόνο σημείο που είχε φωτιά στο ξενοδοχείο ήταν το πτώμα του ιδιοκτήτη που βρισκόταν σε ένα μικρό χώρο που τον χρησιμοποιούσαν και ως κουζίνα δίπλα από την ρεσεψιόν.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν πρώτοι στο σημείο δεν εντόπισαν κάπου άλλου πυρκαγιά. Όμως οι αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος που πήγαν λίγο αργότερα σε εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου εντόπισαν πολλές κηλίδες αίματος. Τώρα θα γίνει έρευνα αν σχετίζονται με το πτώμα και αν έχουν σχέση με το όλο σκηνικό της πυρκαγιάς.

Πάντως την ώρα που έγινε το περιστατικό δεν ήταν κανένας άλλος στο χώρο του κτηρίου. Οι Αρχές έχουν ζητήσει να γίνει κατά προτεραιότητα η νεκροτομή τη Δευτέρα με βασικά ερωτήματα αν υπάρχουν ίχνη από επίθεση στο σώμα του 69χρόνου και ποια ήταν η αιτία θανάτου.

Επίσης η νεκροτομή θα απαντήσει στο ερώτημα αν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ήταν ήδη νεκρός, όταν τυλίχτηκε το σώμα του στις φλόγες ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά όπως έλεγαν στο CNN Greece υψηλόβαθμοι αξιωματικοί, από το ατύχημα μέχρι το έγκλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ