Κορωνοϊός: Μαζικά τεστ στις φυλακές της Λάρισας - 53 κρατούμενοι εντοπίστηκαν θετικοί
Ανανεώθηκε:
Μαζικά τεστ κορωνοϊού πραγματοποιήθηκαν σήμερα στις φυλακές της Λάρισας. Συγκεκριμένα, έλεγχος έγινε και στις τέσσερις πτέρυγες, συνολικά σε 721 κρατούμενους, εκ των οποίων οι 53 διαγνώστηκαν θετικοί.
Παράλληλα, έγιναν τεστ και στους 16 υπαλλήλους που την ώρα εκείνη εργάζονταν στις φυλακές και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος βρέθηκε θετικός.
Όλοι οι θετικοί κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε καραντίνα σε μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και θα παρακολουθούνται καθημερινά από το ιατρικό προσωπικό, ενώ ο σωφρονιστικός υπάλληλος παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι του.
Η επιβαρυμένη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Λάρισας και τα πολλά κρούσματα στην περιοχή επίσπευσαν τον έλεγχο των κλιμακίων στη φυλακή της Λάρισας, ενώ από ανάλογα μαζικά τεστ περνούν και υπόλοιπες φυλακές της χώρας.
Μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ: Έως πότε είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για την κάλυψη 1.696 θέσεων
01:00
Ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος ψηφιακή ενδυνάμωση για ηλικιωμένους και ΑμεΑ
00:30
Ντουμπάι: Βρετανός κατηγορείται για κυβερνοεγκλήματα - Κατέγραψε σε βίντεο επίθεση ιρανικού drone
23:59
ΠΟΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ: Χωρίς ανταπόκριση το κάλεσμα Τραμπ για «διεθνή δράση» για τα Στενά του Ορμούζ
23:50