ΕΛΑΣ: Διερευνάται η καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από αστυνομικούς
Ανανεώθηκε:
Σε διερεύνηση καταγγελίας εις βάρος αστυνομικών για σεξουαλική παρενόχληση προχωράει η Ελληνική Αστυνομία.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:
«Σχετικά με καταγγελία που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες, με αναφορές σε επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικών, που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ στους Αμπελόκηπους Αθήνας, κατά τη διενέργεια ελέγχου, ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ανατέθηκε η διερεύνηση του περιστατικού στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας».
Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, αστυνομικοί τη σταμάτησαν έξω από σταθμό του μετρό για εξακρίβωση στοιχείων και προχώρησαν και σε σωματικό έλεγχο.
Η γυναίκα είχε ζητήσει ο έλεγχος να γίνει από γυναίκα αστυνομικό, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, οι αστυνομικοί προσπέρασαν το αίτημά της. Η ίδια καταγγέλλει πως δέχθηκε και φραστική χυδαία επίθεση.
Helleniq Energy: Γυρίζει σελίδα με την νέα στρατηγική ανάπτυξης Vision 2030+
09:07
Νέα Υόρκη: «Παγώνουν» τα ενοίκια για ένα εκατομμύριο κατοικίες
09:02
Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν δύο νέα τραγούδια – Συνεργασία με τον Robert Smith των The Cure
09:02
Αίγιο: «Δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου ατόμου» - Γιατί δεν βρέθηκαν αποτυπώματα του 65χρονου Ιταλού
09:00