Επέτειος Γρηγορόπουλου: Προσαγωγές και στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε:
Σε προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία και στη Θεσσαλονίκη, με φόντο την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοστελίδας Thestival.gr, πρόκειται για συνολικά τρεις προσαγωγές.
Οι πρώτες δύο προσαγωγές έγιναν στη Λεωφόρο Στρατού, όταν ομάδα περίπου 30 ατόμων σήκωσε τρία πανό μπροστά στο Γαλλικό Ινστιτούτο.
Στη συνέχεια, αστυνομικοί προσήγαγαν και ένα ακόμη άτομο, που εντοπίστηκε να κινείται στην πλατεία Αριστοτέλους και κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε ότι είχε μαζί του πανό.
Την ίδια ώρα, αστυνομικοί προχώρησαν σε ελέγχους ατόμων περιμετρικά των παραπάνω σημείων, συνιστώντας στους διερχόμενους να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Στη Θεσσαλονίκη, όπως και στην Αθήνα, η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε επιφυλακή για να αποτρέψει τυχόν συγκεντρώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, καθώς φέτος υπάρχει απαγόρευση συναθροίσεων λόγω της πανδημίας.
Εικόνες από συγκέντρωση στη Νέα Παραλία
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10 Ιανουαρίου)
06:30
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος
06:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε αναμένεται η επόμενη δόση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00