Επέτειος Γρηγορόπουλου: Επεισόδια και προσαγωγές στην Κρήτη
Μεγάλη ένταση και προσαγωγές σημειώθηκαν στην κινητοποίηση στην πλατεία δημοτικής Αγοράς στα Χανιά της Κρήτης, στο πλαίσιο της επετείου για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων με σκοπό να κάνουν πορεία. Από την αστυνομία τους ζητήθηκε να διαλύσουν τη συγκέντρωση και να μην προχωρήσουν σε πορεία, καθώς απαγορεύεται η συνάθροιση σε όλη την Ελλάδα άνω των 4 ατόμων λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.
Οι διαδηλωτές δε δέχτηκαν να διαλύσουν τη συγκέντρωση και κατέβηκαν στον δρόμο για να κάνουν πορεία. Τότε ξέσπασε ένταση και επεισόδια. Έπεσαν δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης, η ένταση κλιμακώθηκε ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν οκτώ προσαγωγές.
Στη συνέχεια διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην οδό Χάληδων που οδηγεί στο Ενετικό λιμάνι, υπό τα βλέμματα ισχυρής αστυνομικής δύναμης.
Χρυσοχοΐδης για 89χρονο: «Υπήρξαν κενά ασφαλείας, κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους» (vid)
23:36
Βασιλιάς Κάρολος στο Κογκρέσο: «Δεν συμφωνούμε πάντα, αλλά βρίσκουμε τρόπο να συμπορευόμαστε» (vid)
23:24
Έτοιμη η νέα πρόταση του Ιράν προς τις ΗΠΑ - Τι περιλαμβάνει και τι αλλάζει στη διαπραγμάτευση
23:12
Ινδία: Ξέθαψε την αδερφή του και την μετέφερε στην τράπεζα για να... αποδείξει ότι πέθανε
23:02