Γέμισαν οι... παραλίες στη Ρόδο: Με αποστάσεις και μάσκες η «Μετακίνηση 6»
Ανανεώθηκε:
Τον καλό καιρό και τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες απόλαυσαν οι Ροδίτες, γεμίζοντας την παραλία Έλλη αλλά τηρώντας πλήρως τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.
Μπορεί να βρισκόμαστε λιγότερο από 20 ημέρες πριν τα Χριστούγεννα ωστόσο ο καιρός αυτό το Σαββατοκύριακο μάς εξέπληξε ευχάριστα, έτσι, οι κάτοικοι της Ρόδου πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής την «Μετακίνηση 6».
Δεν έλειψαν οι τολμηροί που βούτηξαν στη θάλασσα, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση οι πετσέτες είχαν τη συνιστώμενη απόσταση του 1,5 μέτρου, σύμφωνα με το τοπικό μέσο www.12vima.gr .
Εικόνες συνωστισμού στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου
Εικόνες συνωστισμού καταγράφηκαν στον Φλοίσβο, στο Παλαιό Φάληρο, παρά τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Μπορεί οι περισσότεροι να φορούσαν μάσκα, ωστόσο, οι προβλεπόμενες αποστάσεις δεν τηρούνταν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία συνωστισμού.
ΗΠΑ: 275 δισ. κόστισαν θωρηκτά με την... ονομασία Τραμπ - Τα πιο ακριβά πλοία που ναυπηγήθηκαν ποτέ
08:44
Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι: Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία για τα νησιά
08:33
Από τις ΗΠΑ εξαρτάται η τήρηση της συμφωνίας για το Ορμούζ που εγκρίθηκε με το Ομάν, λέει το Ιράν
08:22
Εμπρησμός Marfin: Εκδίδεται σήμερα στην Ελλάδα η 46χρονη από τη Βρετανία
08:11