ΕΛΛΑΔΑ

CNN Greece: Πέντε χρόνια λειτουργίας και ανανέωση συνεργασίας με το CNN International

CNN Greece: Πέντε χρόνια λειτουργίας και ανανέωση συνεργασίας με το CNN International

Το CNN Greece, το ψηφιακό μέσο ενημέρωσης που λάνσαρε το 2015 o Όμιλος DPG στη βάση συμφωνίας με το CNN International Commercial (CNNIC), συμπληρώνει πέντε χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε να φέρνει στο ελληνικό κοινό ένα δυναμικό μείγμα διεθνών και τοπικών ειδήσεων.

Μέσα στα πέντε αυτά χρόνια, το CNN Greece κατέκτησε ηγετική θέση στην αγορά των ελληνικών ψηφιακών μέσων ενημέρωσης, παράγοντας πρωτογενές και βραβευμένο αποκλειστικό περιεχόμενο, πλήρη και αποκλειστικά ρεπορτάζ, κάλυψη έκτακτων ειδήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, διατηρώντας πάντα υψηλά δημοσιογραφικά στάνταρ συνώνυμα της φήμης του CNN.

Σήμερα, το CNN Greece αποτελεί πλέον έναν κορυφαίο online προορισμό ειδήσεων, καταγράφοντας περισσότερους από 6,5 εκατομμύρια unique users σε μηνιαία βάση και σχεδιάζει δυναμικά το μέλλον επεκτείνοντας τη συνεργασία του με το CNNIC μέχρι το 2027.

«Στα πέντε χρόνια της λειτουργίας του CNN Greece, είμαι περήφανος για το υψηλής ποιότητας περιεχόμενό του που οδήγησε τους διαδικτυακούς αναγνώστες στην Ελλάδα να το αναδείξουν σ’ έναν κορυφαίο και αξιόπιστο προορισμό ενημέρωσης», ανέφερε ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος –Ιδιοκτήτης του Ομίλου DPG. «Χτίζοντας πάνω στα επιτεύγματα της σκληρής δουλειάς, της επιμονής και της αφοσίωσης της ομάδας μας, είμαι πραγματικά ευτυχής που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με το CNNi για τα επόμενα χρόνια. Προσβλέπω στη διατήρηση του CNN Greece στην κορυφή των online μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα και στη συνέχιση της κάλυψης των μελλοντικών προκλήσεων που ο συνεχώς μεταβαλλόμενος κόσμος φέρνει ενώπιον μας».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την απόδοση του CNN Greece και το ρόλο που διαδραματίζει η DPG Digital Media στη μεταφορά της ειδησεογραφικής φήμης του CNN στο ελληνικό κοινό, στη δική του γλώσσα», είπε ο Φιλ Νέλσον, Chief Operating Officer, του CNN International Commercial. «Οι δυνατές συνεργασίες χτίζονται πάνω στη βάση της μακροβιότητας, και είμαστε ευτυχείς που επεκτείνουμε τη σχέση μας με τον Όμιλο DPG. Προσβλέπουμε το CNN Greece να συνεχίσει να κάνει και άλλα μεγάλα βήματα στον ψηφιακό χώρο, ενισχύοντας το ρόλο του ως πηγή αξιόπιστων και υψηλής εκτίμησης διεθνών και ελληνικών ειδήσεων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ