Ετοιμάζουν κορωνο-πάρτι για το Πάσχα σε βίλες στη Μύκονο - Επιστολή επιχειρηματιών στον Χρυσοχοΐδη
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι, εν μέσω πανδημίας κι ενώ η χώρα μας δυσκολεύεται τόσο να συγκρατήσει το νέο κύμα κορωνοϊού, κάποιοι στη Μύκονο ετοιμάζουν πάρτι σε πολυτελείς βίλες.
Την αποκάλυψη κάνει το Σωματείο Επιχειρήσεων Εστίασης και Διασκέδασης Μυκόνου μέσω επιστολής προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Τα πριβέ πάρτι σε πολυτελείς βίλες της Μυκόνου είναι σύνηθες φαινόμενο τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η κατάσταση το φετινό καλοκαίρι λόγω και των απαγορεύσεων που έφερε η πανδημία έδειχνε να ξεπερνά κάθε προηγούμενο.
Με την επιστολή που δημοσιοποίησαν στο Facebook προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη οι επιχειρηματίες από το «νησί των ανέμων» ζητούν σύντομη τηλεδιάσκεψη προκειμένου να αναλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ απευθύνουν έκκληση στον κ. Χρυσοχοΐδη για ενημέρωση αναφορικά με τον σχεδιασμό του υπουργείου προκειμένου να μπει «φρένο» στα κορωνοπάρτι, ενόψει και της θερινής περιόδου του 2021.

Τι συμβαίνει με την κυριαρχία των Magnificent Seven στον S&P 500 - «Φεύγει» η Tesla
12:11
Η GENESIS Pharma ανακοινώνει νέα συνεργασία με την Otsuka Pharmaceutical Europe Ltd.
12:09
Η Ισπανία επιβάλλει πρόστιμο 64 εκατομμυρίων ευρώ στην πλατφόρμα Airbnb
12:02
Χριστούγεννα στο The Margi: Μία μαγική εμπειρία με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα
12:00