Κιλκίς: Προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και έκλεψε χρήματα από ηλικιωμένη
Ανανεώθηκε:
Συνελήφθη μετά από ταυτοποίηση των στοιχείων του και επεισοδιακή καταδίωξη ένας άνδρας, o οποίος είχε αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από οικία ηλικιωμένης σε χωριό του Κιλκίς, προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας είχε επισκεφθεί την ηλικιωμένη με την πρόφαση ότι έπρεπε να γίνει ηλεκτρολογικός έλεγχος στον πίνακα του σπιτιού της. Της συνέστησε να συγκεντρώσει χρήματα και κοσμήματα σε ασφαλές σημείο και στη συνέχεια τα έκλεψε σε ανύποπτο χρόνο και διέφυγε με όχημα που οδηγούσε συνεργός του. Συνολικά, αφαίρεσε, κατά δήλωση της παθούσας, 8.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής σε περιοχή της Ημαθίας. Κατά τη σύλληψη επιχείρησε να διαφύγει, επιβιβαζόμενος σε όχημα με το οποίο εμβόλισε το περιπολικό προκαλώντας του φθορές και στη συνέχεια προσπάθησε ανεπιτυχώς να απωθήσει τους αστυνομικούς. Η έρευνα συνεχίζεται για ενδεχόμενη ανάμιξή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και για την ταυτοποίηση των στοιχείων του συνεργού του.
Αττική: Έξι συλλήψεις μελών συμμορίας για απάτες με λεία 240.000 ευρώ - Ο τρόπος δράσης
17:46
«Resident Evil»: Σαρώνει στο box office και γράφει νέο ρεκόρ για το franchise
17:38
Η Βενετία εξετάζει να αυξήσει το τέλος εισόδου για τους τουρίστες στα 30 ευρώ
17:31
Τα κέρδη του Πούτιν από την κυριαρχία της «Ενωμένης Ρωσίας» στη Δούμα - Οι επόμενες κινήσεις του
17:23