Ρόδος: Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για κατασκοπεία
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν απόψε μετά από τις «μαραθώνιες» απολογίες τους στην ανακρίτρια Ρόδου, ο 35χρονος γραμματέας του τουρκικού προξενείου στη Ρόδο και ο 52χρονος μάγειρας που κατηγορούνται για κατασκοπεία.
Οι δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση που εξιχνιάστηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε στενή συνεργασία με την ΕΥΠ και τη σημαντική συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, κατέθεταν επί περίπου δυόμιση ώρες ο καθένας.
Σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκαν τα όσα τους καταλογίζονται για τη δράση τους σε Ρόδο και Καστελόριζο, ενώ επέρριψαν ευθύνες ο ένας στον άλλο.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, ο 35χρονος προξενικός υπάλληλος αλλά και ο 52χρονος μάγειρας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και θα οδηγηθούν στη φυλακή.
SPONSORED
Όμιλος Fourlis: Σημαντική αύξηση πωλήσεων στο Α’ Τρίμηνο 2026
00:00
Πάρκαρε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, άνοιξε την πόρτα, έπεσε σε υπόνομο και σκοτώθηκε
23:57
AEGEAN: Σε θετική τροχιά οικονομικά μεγέθη και επιβατική κίνηση στο Α' τρίμηνο του 2026
23:50
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση σε τέμενος στο Σαν Ντιέγκο
23:48