Μετακίνηση Χριστούγεννα: Ποιοι σταθμοί του μετρό θα κλείσουν σήμερα
Ανανεώθηκε:
Κλειστοί θα είναι σήμερα, Χριστούγεννα, κάποιοι σταθμοί του μετρό.
Ειδικότερα, με εντολή της αστυνομίας, θα κλείσουν από τις 17:00 έως τις 21:00 οι εξής σταθμοί:
Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο Ακρόπολη Μοναστηράκι και ο σταθμός του ΗΣΑΠ στο Θησείο.
Τις ίδιες ώρες, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια του τραμ στο τμήμα από τη στάση Καλλιρόης έως το Σύνταγμα.
Πώς γίνονται σήμερα οι μετακινήσεις
Για την ημέρα των Χριστουγέννων επιτρέπεται η μετακίνηση για μετάβαση σε σπίτια συγγενών, με όλους τους κανόνες που προβλέπονται στη σχετική ΚΥΑ, δηλαδή δύο άτομα συγγενείς πρώτου βαθμού με μάσκες στο αυτοκίνητο και ανήλικα τέκνα αν υπάρχουν.
Η μετακίνηση γίνεται με SMS στο 13033, κωδικός 6 και μόνο μέχρι τις 22:00 το βράδυ, αυστηρά.
Επισημαίνεται ότι χρειάζεται διαφορετικό SMS για την μετάβαση στο συγγενικό σπίτι που είναι το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και διαφορετικό για την επιστροφή, όπως διευκρίνισε χτες και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.
Σε ό,τι αφορά την οικογενειακή εορταστική συνάθροιση, επιτρέπονται εννέα άτομα, από δύο οικογένειες. Σε περίπτωση υπεράριθμων, σύμφωνα και με χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η αστυνομία μπορεί να διενεργήσει έλεγχο μετά από καταγγελία, παρουσία εισαγγελέα και να επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις.
Συνέντευξη τύπου Τραμπ για τη διάσωση του πιλότου στο Ιράν - Τι αναφέρει σε ανάρτησή του
15:14
Στις 12 αύριο το μεσημέρι το τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ - Σύσκεψη και για την ακρίβεια ενόψει Πάσχα
14:59
ΑΑΔΕ: Αδήλωτες συναλλαγές ύψους 5,6 εκ. ευρώ σε 8.000 φορολογικούς ελέγχους το α΄τρίμηνο του 2026
14:56
Liveblog: Χάος στη Βηρυτό από μπαράζ ισραηλινών χτυπημάτων – Συνομιλίες Ιράν με Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ
14:46