Εμβόλιο - Γκάγκα: «Δεν έχω καμία παρενέργεια μέχρι τώρα»
Ανανεώθηκε:
H διευθύντρια της πνευμονολογικής κλινικής του «Σωτηρία» Μίνα Γκάγκα εμβολιάστηκε σήμερα και μίλησε για την εμπειρία της.
«Αισθάνομαι πολύ καλά. Την ώρα που έκανα το εμβόλιο αισθάνθηκα ακριβώς όπως το εμβόλιο της γρίπης. Δεν είχε καμία παρενέργεια. Μείναμε για λίγο έξω από εμβολιαστικό κέντρο και όλοι καλά ήμασταν» είπε στο Open.
Σε ερώτηση για το τι παρενέργειες θα μπορούσαν να εμφανιστούν, η κυρία Γκάγκα απάντησε: «Μπορεί να έχει τα επόμενα 24ωρα αυτά που έχει και ο αντιγριπικός εμβολιασμός, να αισθάνεσαι μυϊκούς πόνους ή να σηκώσω λίγο πυρετό… Άμα τα αισθανθώ θα ειδοποιήσω. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 1,5 εκατομμύριο εμβολιασμοί. Δεν έχουμε ιδιαίτερα συμβάντα μέχρι τώρα».
Για τη διστακτικότητα που εκφράζουν κάποιοι νοσηλευτές για το εμβόλιο, η κυρία Γκάγκα σχολίασε: «Εγώ με αυτούς που συναναστρέφομαι θα κάνουν το εμβόλιο. Αύριο και μεθαύριο θα εμβολιαστούν οι νοσηλεύτριες της κλινικής. Υπάρχει ένα αντιεμβολιαστικό κίνημα που είναι εντελώς λάθος τη βάση του. Είναι βέβαιο ότι τα εμβόλια έχουν σώσει εκατομμύρια κόσμου και ξαφνικά βρίσκεται τόσος κόσμος που πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας… Εύχομαι σε όλους να εμβολιαστούμε γρήγορα και να έχουμε μια φυσιολογική ζωή».
Ο Ανδρουλάκης πέταξε το «γάντι» σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ: «Όποιος έχει άλλη στρατηγική να την παρουσιάσει στο συνέδριο» - Η εσωστρέφεια και οι αιχμές
08:19
Ανακαλύφθηκε παγωμένος «δίδυμος» της Γης – Τι συμβαίνει στον πλανήτη HD 137010 b
08:15
Ισχυροί άνεμοι κρατούν «δεμένα» τα πλοία στην Αττική - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
08:06
Οι ταινίες της εβδομάδας: Βραβευμένος «Ήχος της πτώσης», επιστροφή Silent Hill και νέος Σαμ Ράιμι
08:03