Θεσσαλονίκη: 15χρονη κατήγγειλε δύο νεαρούς για πορνογραφία και απόπειρα βιασμού
Ανανεώθηκε:
Δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 25 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη για τα κατά περίσταση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων και απόπειρας βιασμού σε βάρος 15χρονης, έπειτα από καταγγελία της νεαρής κοπέλας.
Οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν, το απόγευμα της Κυριακής, στο σπίτι του 22χρονου, στην περιοχή του Ευόσμου.
Συγκεκριμένα, ο 22χρονος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και ο 25χρονος για απόπειρα βιασμού, σύμφωνα με το thestival.gr.
Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών, σε βάρος του 22χρονου, του 25χρνου και της 15χρονης και μιας ακόμη ανήλικης, καθώς από κοινού διαπιστώθηκε ότι προέβησαν σε χρήση κάνναβης.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Η μαρτυρία που «ξεκλείδωσε» τη δολοφονία στον ποταμό Λουδία - Ψάχνουν τη δεμένη με τούβλα σορό (vid)
16:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πώς τα εκλογικά σενάρια και τα δημοσκοπικά ευρήματα επισπεύδουν το κόμμα Τσίπρα
16:19
ΚΟΣΜΟΣ
Hürriyet: H Θεολογική Σχολή της Χάλκης θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο σύμφωνα με τον Βαρθολομαίο
16:07
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Πλοίο με σημαία Παναμά πέρασε από το Ορμούζ - Είχε προορισμό την Βραζιλία
15:56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ