Δυτική Αττική: Νέο περίεργο περιστατικό πυροβολισμών προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ.
Ανανεώθηκε:
Οι πυροβολισμοί φαίνεται να μην έχουν τέλος στη Δυτική Αττική, καθώς έρχεται στη δημοσιότητα μια ακόμη περίπτωση και μάλιστα μέρα – μεσημέρι.
Συγκεκριμένα, μια γυναίκα την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της στο Μενίδι διαπίστωσε ότι η πίσω πόρτα του ΙΧ είχε μια οπή.
Κάλεσε την αστυνομία, η οποία εντόπισε μια βολίδα, άγνωστου διαμετρήματος μέχρι στιγμής, και η οποία μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για κάτι προσωπικό εναντίον της 30χρονης γυναίκας ή εάν έχουν και πάλι να κάνουν με το φαινόμενο των άσκοπων πυροβολισμών, που κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Το γεγονός πάντως ότι η οπή εντοπίστηκε στο ύψος της πόρτας του αυτοκινήτου προβληματίζει για το εάν αυτός που έριχνε άσκοπους πυροβολισμούς είχε στρέψει την κάννη του όπλου προς τον αέρα ή εάν ήταν τέτοιο το θράσος του που πυροβολούσε ευθεία και προς τα κάτω.
Χειμερινές εκπτώσεις: «Πρεμιέρα» τη Δευτέρα 12/01 - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
03:00
Πώς θα αυξηθεί η προσφορά των ακινήτων στην αγορά - Παρεμβάσεις και μέτρα
02:00
Σταθερή παραμένει η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου της ΔΕΗ - Έκπτωση 11%
01:00
Voucher κοινωνικού τουρισμού: Ποιες περιοχές καλύπτει και ποια τα οφέλη για τους κατόχους
00:30