Δυτική Αττική: Νέο περίεργο περιστατικό πυροβολισμών προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ.
Ανανεώθηκε:
Οι πυροβολισμοί φαίνεται να μην έχουν τέλος στη Δυτική Αττική, καθώς έρχεται στη δημοσιότητα μια ακόμη περίπτωση και μάλιστα μέρα – μεσημέρι.
Συγκεκριμένα, μια γυναίκα την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της στο Μενίδι διαπίστωσε ότι η πίσω πόρτα του ΙΧ είχε μια οπή.
Κάλεσε την αστυνομία, η οποία εντόπισε μια βολίδα, άγνωστου διαμετρήματος μέχρι στιγμής, και η οποία μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για κάτι προσωπικό εναντίον της 30χρονης γυναίκας ή εάν έχουν και πάλι να κάνουν με το φαινόμενο των άσκοπων πυροβολισμών, που κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.
Το γεγονός πάντως ότι η οπή εντοπίστηκε στο ύψος της πόρτας του αυτοκινήτου προβληματίζει για το εάν αυτός που έριχνε άσκοπους πυροβολισμούς είχε στρέψει την κάννη του όπλου προς τον αέρα ή εάν ήταν τέτοιο το θράσος του που πυροβολούσε ευθεία και προς τα κάτω.
Ναγκασάκι: Απομακρύνονται εσπευσμένα 380.000 κάτοικοι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων
07:01
Καιρός: Αίθριος με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά - Συνεχίζονται τα μελτέμια στο Αιγαίο
07:00
Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου: «Κίτρινος» συναγερμός σήμερα (24/06) σε 13 περιοχές της χώρας
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (24 Ιουνίου)
06:30