Μυτιλήνη: Οικογένεια Αφγανών προσφύγων βρήκε και παρέδωσε σε αστυνομικό ένα πορτοφόλι
Μια οικογένεια Αφγανών προσφύγων βρήκε την Παρασκευή έξω από κεντρικό σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης ένα πορτοφόλι, το οποίο και αμέσως παρέδωσε σε αστυνομικό που βρισκόταν στην περιοχή.
Μέσα στο πορτοφόλι υπήρχαν 150 ευρώ, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και άλλα προσωπικά έγγραφα.
Όπως περιέγραψε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο αρχιφύλακας Μάκης Μπεκιάρης, μοτοσικλετιστής της Τροχαίας Μυτιλήνης, που παρέλαβε το πορτοφόλι, πραγματοποιούσε σήμερα αργά το μεσημέρι έλεγχο εφαρμογής μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού στην οδό Οδυσσέα Ελύτη σε μηχανήματα ΑΤΜ που είναι τοποθετημένα εκεί.
Μια Αφγανή τον πλησίασε και του έτεινε το πορτοφόλι δείχνοντας του με νοήματα το σημείο όπου αυτό βρέθηκε. Η γυναίκα με το σύζυγο της και το μικρό τους παιδί είχαν κατέβει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ από τη δομή όπου διαμένουν.
Λίγο αργότερα το πορτοφόλι παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ενώ η οικογένεια των Αφγανών που το είχε βρει, είχε επιστρέψει στη δομή.
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ
10:34
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στα ΕΠΑΛ
10:15
Πανελλήνιες 2026: Αυτά είναι τα θέματα στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ στα ΕΠΑΛ
10:13
ΗΠΑ: Βετεράνος κράτησε ομήρους για 15 ώρες μέσα σε τράπεζα στην Καλιφόρνια - «Τους φόρεσε εκρηκτικά»
10:10