Εικόνες ντοκουμέντο: Αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Άγιο Σώστη
Ανανεώθηκε:

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 20:10
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι αστυνομικές έρευνες για το αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στον Άγιο Σώστη, κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού.
Τουλάχιστον επτά ήταν οι πυροβολισμοί, καθώς στο σημείο έχουν βρεθεί -μέχρι στιγμής- επτά κάλυκες, που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας άνδρας και ακόμα τρία άτομα να τραυματιστούν.
Ένας από τους τραυματίες είναι γιος του νεκρού και έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι, με την κατάστασή του να θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.
Από τους άλλους δύο τραυματίες, ο ένας άντρας είναι επίσης γιος του νεκρού, ενώ μία γυναίκα που τραυματίστηκε δεν έχει σχέση με το περιστατικό και είναι απλώς εργαζόμενη σε παρακείμενη καφετέρια που έτυχε να βρίσκεται στον τόπο του εγκλήματος της ώρα των πυροβολισμών.
Οι αρχικές εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για οικονομικές διαφορές.

Φωτογραφία: CNN Greece/ Σπύρος Μελισσάρης

Φωτογραφία: CNN Greece/ Σπύρος Μελισσάρης











ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Κορωνοϊός: «Σταυρόλεξο» η άρση των μέτρων, «πονοκέφαλος» η εστίαση
23:23
Φίλης: Είναι εύκολο να κόβουμε κεφάλια, είναι δύσκολο να θεραπεύουμε προβλήματα
23:13
Συναγερμός στην Τουρκία: Δύο εκρήξεις στο πυρηνικό εργοστάσιο Ακούγιου
23:01
Τηλεδιασκέψεις Γεωργιάδη για το περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς
22:57