ΕΛΛΑΔΑ

Αποκλειστικό CNN Greece: Ντοκουμέντο από τους άσκοπους πυροβολισμούς στο Ζεφύρι

Αποκλειστικό CNN Greece: Ντοκουμέντο από τους άσκοπους πυροβολισμούς στο Ζεφύρι
Video Screen-Grab

Το βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece δείχνει τι πραγματικά συμβαίνει στη Δυτική Αττική, με κάποιους ανεγκέφαλους που εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν ότι οι άσκοποι πυροβολισμοί οδηγούν σε επικίνδυνες καταστάσεις και έχουν στοιχίσει τη ζωή σε ανθρώπους.

Πρόκειται για βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ένας από τους «πρωταγωνιστές», που όπως βλέπετε δεν διστάζει να πυροβολεί σαν να μην συμβαίνει τίποτα και η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής εισέβαλε στο σπίτι του και εντόπισε και το πιστόλι που πυροβολούσε.

Όπως βλέπετε ο άνδρας κρατά το όπλο και πυροβολεί συνεχώς και μάλιστα την ώρα εκείνη ένα αυτοκίνητο περνά από το σημείο, ενώ σε κοντινή απόσταση φαίνονται και οι πολυκατοικίες.

Το τελευταίο διάστημα έχουν καταγγελθεί περίπου 7 περιστατικά με άσκοπους πυροβολισμούς σε Μενίδι και Ζεφύρι και κάθε φορά ξυπνά η μνήμη για τον άδικο χαμό του μικρού Μάριου, που βρήκε το θάνατο από πυροβολισμό, στην αυλή του σχολείου του.

Η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής εντόπισε το περασμένο διάστημα τα βίντεο που είχαν αναρτήσει στην προσωπική τους σελίδα δυο κάτοικοι και άρχισαν να ψάχνουν για να καταφέρουν τελικά να γίνει η ταυτοποίηση και λίγο αργότερα η σύλληψη τους. Στο σπίτι τους βρέθηκαν δυο πιστόλια και έχουν σταλεί για βαλλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Δείτε το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το CNN Greece:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ