Κρήτη: Θετική στον κορωνοϊό δασκάλα στο Ηράκλειο - Έκλεισε το τμήμα
Ανανεώθηκε:
Μόλις λίγες μέρες μετά το άνοιγμα των σχολείων, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του 52ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου στην Κρήτη επιστρέφουν σπίτια τους καθώς η δασκάλα τους βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
Η εκπαιδευτικός είναι ασυμπτωματική και διαγνώστηκε θετική σε rapid test και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της μέχρι να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα από το μοριακό τεστ.
Μετά και από σύσταση του διευθυντή Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης, Μανώλη Λουμπούνη, οι μαθητές προληπτικά δεν θα πάνε σχολείο τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα γίνει απολύμανση στο χώρο του σχολείου.
Rapid test θα κάνουν και οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί του σχολείου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
Οι γονείς ενημερώθηκαν από τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, ενώ ο σύλλογος γονέων εξέδωσε ανακοίνωση:
Σε ισχύ τα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό στη Μυτιλήνη - Τι προβλέπεται για ζώα, γάλα και κρέας
21:05
Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί - Το Ιράν δεν έχει πλέον ικανότητα εμπλουτισμού ουρανίου
21:01
Ιταλία: «Χωρίς εκεχειρία δεν θα μπει κανείς στα Στενά του Ορμούζ»
20:54
24ωρη απεργία των σιδηροδρομικων την Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημέρα έναρξης της δίκης για τα Τέμπη
20:45