ΕΛΛΑΔΑ

Σοφία Μπεκατώρου: Δεν θα εκπροσωπηθεί τελικά από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σοφία Μπεκατώρου: Δεν θα εκπροσωπηθεί τελικά από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Ούτε ενα 24 δώρο δεν κράτησε η εκπροσώπηση της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου από τη νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Η κ. Μπεκατώρου που έχει προβεί σε σοβαρότατες καταγγελίες για τη σεξουαλική κακοποίησή της έπαυσε τους εν λόγω δικηγόρους, όπως οι ίδιοι γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:

«Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης κα Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού.

Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα».

Την δημόσια «ευγνωμοσύνη» της «για τα αναρίθμητα μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης» εξέφρασε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, μετά την αποκάλυψή της ότι πριν από 23 χρόνια βιάστηκε από υψηλόβαθμο παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook.

Στην ανάρτησή της, ωστόσο, επισημαίνει, ότι η προσωπική της περιπέτεια δεν είναι ένα αυτοτελές μεμονωμένο ζήτημα.

«Είναι μέρος ενός συνολικού και χρόνιου προβλήματος που αφορά στην κατάχρηση εξουσίας γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στην παρούσα διοίκηση της ΕΙΟ», αναφέρει η πρωταθλήτρια υπογραμμίζοντας τον κοινό αγώνα που δίνουν με τον Νίκο Κακλαμανάκη με κίνητρο «να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουν τα νέα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον στον ελληνικό αθλητισμό».

Η Ολυμπιονίκης συναντάται σήμερα το μεσημέρι με την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ