Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: Ένας 25χρονος και ένας 28χρονος οι δράστες
Ανανεώθηκε:
Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες του επεισοδίου με τους πυροβολισμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ειδικότερα, οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση δύο ανδρών, ηλικίας 25 και 28 ετών.
Οι δύο νεαροί φέρονται να προσέγγισαν τρία άτομα σε εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, με τον ένα να βγάζει όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο από τα θύματα.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:
«Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η επιστημονική συνδρομή προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, οδήγησαν στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί ημεδαποί 25 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 21-01-2021, αφού προσέγγισαν τους παθόντες σε εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, ο πρώτος εξ’ αυτών έβαλε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο.
Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο εκ των παθόντων στα κάτω άκρα και προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα της περιοχής».
Στήριξη στην Ουκρανία και ενότητα μεταξύ Ευρώπης - ΗΠΑ ζητά ο Μακρόν
14:09
OpenAI: Σε «κόκκινο συναγερμό» το ChatGPT λόγω Gemini 3 - «Να κινηθούμε ταχύτερα»
14:05
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00