ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Άφαντοι παραμένουν οι δράστες των πυροβολισμών στην Τούμπα

Θεσσαλονίκη: Άφαντοι παραμένουν οι δράστες των πυροβολισμών στην Τούμπα
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Άφαντοι παραμένουν τρεις ημέρες μετά την ταυτοποίησή τους οι δύο δράστες του επεισοδίου με τον πυροβολισμό σε βάρος νεαρών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κι ενώ οι ελληνικές Αρχές γνωρίζουν ότι πρόκειται για δύο νεαρούς 25 και 28 ετών δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τους βρουν και να τους συλλάβουν παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν από ποιο χώρο προέρχονται, τα σημεία πού σύχναζαν και ενώ λογικό θα ήταν τρεις μέρες μετά οι Αρχές να έχουν ανακαλύψει και τα άτομα που θα ήταν πρόθυμα να τους κρύψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο δράστες είναι γνωστοί στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Πέμπτη όταν σύμφωνα με την αστυνομία, ο 25χρονος άνοιξε πυρ στην περιοχή της Τούμπας με πυροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να τραυματίσει δύο άτομα, ευτυχώς, ελαφρά.

Δύο βίντεο που από την πρώτη στιγμή πήραν στα χέρια τους οι αστυνομικοί έδειχναν ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δραστών του επεισοδίου, καθιστώντας έτσι πολύ εύκολη ταυτοποίησή τους στη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας.

Παρόλα αυτά, οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τους εντοπίσουν με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ανενόχλητοι.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους θα διαβιβαστεί στις δικαστικές Αρχές με την αστυνομία να ισχυρίζεται ότι ο ανακριτής τούς μετέφερε την πρόθεσή του να μην βγάλει άμεσα εντάλματα αλλά από Δευτέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ