Θετικός στον κορωνοϊό ο Εξαδάκτυλος
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Θανάσης Εξαδάκτυλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Εξαδάκτυλος εμφάνισε δέκατα την Κυριακή το πρωί και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε τεστ, που βγήκε θετικό.
Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο κ. Εξαδάκτυλος μέσω Facebook, σημειώνοντας παράλληλα πως έχει ήπια συμπτώματα.
Κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου είχε κάνει τη πρώτη δόση του εμβολίου αλλά δεν πρόλαβε να κάνει τη δεύτερη.
ΕΛΛΑΔΑ
Συναγερμός για εξαφάνιση 14χρονου από την Ομόνοια
20:20
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ο Όμιλος ONEX ιδρύει την ONEX Rolling Stock & Integrated Systems – Στρατηγική συνεργασία με την κορεατική SSRST
20:12
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για επίθεση σε άνδρα από τη σύντροφό του - Του δάγκωσε το αυτί και του έκοψε κομμάτι
20:00
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Το ΝΑΤΟ άρχισε τον στρατηγικό σχεδιασμό για μια αποστολή στην Αρκτική
19:49
ΠΟΛΙΤΙΚΗ