ΕΛΛΑΔΑ

«Παγώνει» η κύρια ανάκριση για το σκάνδαλο Novartis λόγω κορωνοϊού

«Παγώνει» η κύρια ανάκριση για το σκάνδαλο Novartis λόγω κορωνοϊού
Φωτογραφία αρχείου ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Αναστέλλεται προσωρινά η κύρια ανάκριση για τις ενδεχόμενες ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της Novartis, καθώς η ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου και η αρμόδια γραμματέας τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα, λόγω κορωνοϊού.

Τόσο η κυρία Αλεβιζοπούλου όσο και η γραμματέας τέθηκαν σε προληπτική 14ήμερη καραντίνα, καθώς το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, είχε μεταβεί στο γραφείο της ανακρίτριας και κατέθεσε για την υπόθεση της Novartis ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, ο οποίος νοσηλεύεται λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες υπεδείχθη στην κυρία Αλεβιζοπούλου και στη γραμματέα, όπως και τα μέλη των οικογενειών τους, να τεθούν σε προληπτική καραντίνα και μετά την παρέλευση πενθημέρου να υποβληθούν σε τεστ για COVID-19.

Κατά συνέπεια, οι ανακριτικές διαδικασίες για την υπόθεση της Novartis, αναστέλλονται προσωρινά όπως αναστέλλονται και οι καταθέσεις των μαρτύρων που είχαν προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ