ΕΛΛΑΔΑ

Θήβα: Στο νοσοκομείο και ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε από κορωνοϊό

Θήβα: Στο νοσοκομείο και ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε από κορωνοϊό
© Intime p.a.

Το δράμα της οικογένειας από τη Θήβα φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Μετά τον αδόκητο θάνατο της 16χρονης κόρης την ώρα που η μητέρα παραμένει διασωληνωμένη στον «Ευαγγελισμό», στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο πατέρας της οικογένειας.

O πατέρας της άτυχης 16χρονης είχε διαγνωστεί επίσης θετικός στον κορωνοϊό προ ημερών, ωστόσο από το μεσημέρι της Πέμπτης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λιβαδειάς χωρίς προς το παρόν η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

«Η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική προς το παρόν αλλά οφείλουμε να παρακολουθήσουμε την κατάστασή του για να δούμε πώς θα εξελιχθεί και αν θα επιβαρυνθεί περισσότερο», ανάφερε στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο γιατρός Κώστας Πλιασκοστάμος.

«Είναι σε καλή κατάσταση, τρώει και επικοινωνεί με τον γιο του», πρόσθεσε ο γιατρός αναφερόμενος στον 20χρονο γιο της οικογένειας, ο οποίος έχει διαγνωστεί αρνητικός στη λοίμωξη.

Σημειώνεται πως ο πατέρας, μετά τον θάνατο της κόρης του, δεν θέλησε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Θήβας, προτιμώντας αν' αυτού το νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Η μητέρα της οικογένειας παραμένει διασωληνωμένη στον «Ευαγγελισμό» παραμένοντας σε σοβαρή κατάσταση.

Η 16χρονη Μαργαρίτα θεωρείται το νεότερο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας από την έναρξη της πανδημίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ