ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πολυτελές εστιατόριο λειτουργούσε πριβέ για τους... καλούς πελάτες

Θεσσαλονίκη: Πολυτελές εστιατόριο λειτουργούσε πριβέ για τους... καλούς πελάτες
Φωτογραφία αρχείου Pixabay

Σε διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επιχείρηση λειτουργούσε... πριβέ δημοφιλές εστιατόριο στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Τα λιγοστά τραπέζια του ειδικά διαμορφωμένου χώρου ήταν γεμάτα από κόσμο που απολάμβανε φρεσκότατα θαλασσινά εδέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 52χρονος ιδιοκτήτης δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Πρόστιμα των 300 ευρώ για παράβαση των μέτρων περί μη διασποράς του κορωνοϊού επιβλήθηκαν και σε τέσσερις από τους θαμώνες του πριβέ εστιατορίου.

«Δεν μπαίνει όποιος και όποιος»

«Στο κρυφό εστιατόριο δεν μπαίνει όποιος κι όποιος. Μπορούσες να πας μόνο με ραντεβού και μόνο αν ήσουν από τους καλούς πελάτες του μαγαζιού. Ξεκίνησα να πηγαίνω το Νοέμβριο. Έχω δει αρκετούς επιφανείς συμπολίτες μας να τρώνε δίπλα μου» δήλωσε επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης που σύχναζε στο πολυτελές εστιατόριο.

«Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά με κρυφούς χώρους»

Η ίδια πηγή αποκαλύπτει ότι υπάρχουν και άλλα εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη που συνέχισαν να λειτουργούν μετά το λουκέτο στην εστίαση.

«Υπάρχει αρκετός κόσμος που είναι μαθημένος να τρώει έξω σε καλά εστιατόρια. Επιχειρηματίες, δικηγόροι, μεγαλογιατροί. Νομίζετε ότι όλοι αυτοί κλείστηκαν στα σπίτια τους. Υπάρχουν γνωστά μαγαζιά της πόλης που έχουν κρυφούς χώρους για τους καλούς πελάτες. Αν αντέχει το πορτοφόλι σου τότε θα σου κλείσουν ραντεβού» δηλώνει στο ίδιο μέσο o επιχειρηματίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ