Κορωνοϊός: Τρία νέα κρούσματα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης στη Θεσσαλονίκη
Τρία νέα κρούσματα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης του κορωνοϊού εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη.
Τα κρούσματα βρέθηκαν σε ελέγχους που διενεργήθηκαν την περασμένη Δευτέρα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κορδελιό, σύμφωνα με το Open.
Πρόκειται για δύο γυναίκες αδελφές και έναν άνδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία της ιχνηλάτησης.
Παράλληλα, ερευνάται αν αυτά τα κρούσματα σχετίζονται με τον 36χρονο διάκονο που ήταν το πρώτο κρούσμα της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης.
Υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας του Ναού Μεταφορφώσεως του Σωτήρος είχε νοσήσει με κορωνοϊό, ωστόσο, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ είχε βρεθεί αρνητικός στη συγκεκριμένη μετάλλαξη.
Σημειώνεται ότι την Κυριακή ανακοινώθηκαν από 236 νέα μεταλλαγμένα κρούσματα.
: Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 για να μετακομίσουν
01:00
Τουλάχιστον 15 νεκροί από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με ταχύπλοο διακινητών ανοικτά της Χίου (vid)
00:52
Ανοίγουν 60.000 νέες θέσεις εργασίας από προγράμματα της ΔΥΠΑ - Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες
00:30
Χειρόφρενο τραβούν τα ταξί την Τετάρτη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Στο Μαξίμου τα αιτήματά τους
23:59