Θεσσαλονίκη: Φοιτητικό συλλαλητήριο το απόγευμα ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ
Ανανεώθηκε:
Νέο φοιτητικό συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για σήμερα Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 στις 17:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, το κάλεσμα έκαναν Φοιτητικοί Σύλλογοι της πόλης και με αυτόν τον τρόπο θέλουν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας που προβλέπει μεταξύ άλλων την πανεπιστημιακή αστυνόμευση αλλά και την αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Παράλληλα, στις 13:00 έχει προγραμματιστεί μηχανοκίνητη πορεία από μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) έξω από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Οι εργαζόμενοι απαιτούν την προστασία του εισοδήματός τους αλλά και επιπλέον μέτρα έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία τους κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.
Επίδομα παιδιού: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21
03:00
Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
02:00
Έως τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού
01:00
ΕΝΦΙΑ : Πού θα βρείτε αναρτημένα τα εκκαθαριστικά - Ποια τα νέα δεδομένα
00:30