Καπραβέλος: Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για χαλάρωση μέτρων
Ανανεώθηκε:
Ασφυκτική είναι η πίεση στο σύστημα Υγείας, σύμφωνα με το διευθυντή ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκο Καπραβέλο.
«Το εμβόλιο προφυλάσσει. Είναι το όπλο μας. Είναι αυτό που θα δώσει την πολυπόθητη ανοσία και την άμυνα απέναντι στον κορωνοϊό», δήλωσε αρχικά σήμερα ο κ. Καπραβέλος.
Όπως εξήγησε, «αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε για χαλάρωση μέτρων», καθώς είναι ασφυκτική η πίεση στο σύστημα.
«Σύμφωνα με όλα τα επιστημονικά στοιχεία, η πανδημία τελειώνει τέλη Μαρτίου. Μέχρι τον Απρίλιο θα έχουμε και την ανοσία. Έχουμε δύο δύσκολους μήνες μπροστά μας», εκτίμησε.
Τέλος, ανέφερε ότι το lockdown, με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, πρέπει να διαρκέσει μέχρι τέλος Μαρτίου, αλλά όχι κατ' ανάγκη με κλειστή την αγορά.
Παναθηναϊκός: «Η ΚΑΕ αποκλείστηκε από τα κονδύλια ενεργειακής αναβάθμισης ΠΡΙΝ υπογραφεί η σύμβαση»
16:38
Γαλλία: Στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον drone που πετούσαν πάνω από μια βάση πυρηνικών υποβρυχίων
16:30
Vision Zero: Η κατάταξη της Ελλάδας στα τροχαία και η ευρωπαϊκή στρατηγική οδικής ασφάλειας
16:24
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16