ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Λαρίσης: Ποιος είναι ο τραυματίας – Η σύλληψη, τα ναρκωτικά και το αλεξίσφαιρο γιλέκο

Πλατεία Λαρίσης: Ποιος είναι ο τραυματίας – Η σύλληψη, τα ναρκωτικά και το αλεξίσφαιρο γιλέκο
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ / INTIME

Ένας σεσημασμένος Αλβανός, με ανθρωποκτονίες στο φάκελο του αλλά και κλοπές και ληστείες, είναι ο μυστηριώδης τραυματισμένος άνδρας που εντόπισαν οι Αρχές χθες, μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς στην πλατεία Λαρίσης, με μάρτυρα έναν οδηγό ταξί.

Και τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο αν σκεφτεί κανείς ότι την προηγούμενη ημέρα οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον Αλβανό, καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι και είχε πάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ο έλεγχος έγινε στην περιοχή της Ομόνοιας και οι αστυνομικοί όταν τον σταμάτησαν διαπίστωσαν ότι ο άνδρας που είχαν μπροστά τους και προσπαθούσε να περάσει αδιάφορος ότι απλά χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό πατίνι, φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Σχηματίστηκε δικογραφία για τη μικροποσότητα των ναρκωτικών αλλά όπως έδειξε η συνέχεια ο αλλοδαπός είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κάποιους, οι οποίοι φαίνεται να έχουν σχέση με βαριά κυκλώματα της νύχτας.

Το παζλ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη από τις Αρχές.

Όλα άρχισαν όταν ο οδηγός ταξί στο σταθμό Λαρίσης ειδοποίησε για πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια του και δυο άνδρες να μπαίνουν στο αυτοκίνητο του.

Άγνωστο όμως το τι ακολούθησε μετά, καθώς ο μάρτυρας είναι σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Το μόνο που γνωρίζουν οι αστυνομικοί είναι ότι μέσα στο ταξί του βρέθηκε ένα πιστόλι και ο Αλβανός τραυματισμένος στα κάτω άκρα ο οποίος προσπάθησε να πάει στο νοσοκομείο μόνος του.

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι έχουν κάνουν με ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφόρων με προεκτάσεις σε συμμορίες της νύχτας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ