ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής

Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής
Screen Grab / YouTube

Η μανία των κουκουλοφόρων να πυρπολήσουν αστυνομικό έχει καταγραφεί από το βίντεο ασφαλείας και τις κάμερες, οι οποίες αποτύπωσαν τη δράση των νεαρών που επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής.

Στο βίντεο - ντοκουμέντο φαίνονται οι νεαροί να φτάνουν έξω από την πόρτα του Τμήματος, να πετούν αρχικά πέτρες και καπνογόνο και αμέσως μετά να πετούν βόμβες μολότοφ επάνω στους αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. που εκείνη την ώρα ήταν στην είσοδο του Τμήματος.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε δύο υπηρεσιακές μηχανές, ενώ οι κουκουλοφόροι, αμέσως μετά έφυγαν ανενόχλητοι.

Το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούν να διαπιστώσουν, κυρίως από το σωματότυπο, εάν τα συγκεκριμένα άτομα μπορεί να έχουν λάβει μέρος και σε άλλες ενέργειες των συμπαραστατών του καταδικασμένου για τρομοκρατία, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Παρά τις αναζητήσεις από αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα της Καισαριανής, καμία σύλληψη δεν ήταν εφικτή, ενώ τα ερωτήματα παραμένουν για το πώς οι κουκουλοφόροι κατάφεραν να φτάσουν μέρα μεσημέρι στο Α.Τ. Καισαριανής, ενώ οι Αρχές γνωρίζουν ότι οι συμπαραστάτες του Κουφοντίνα κλιμακώνουν συνεχώς τη δράση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ