ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ κατά περιπολικού - Δύο προσαγωγές

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ κατά περιπολικού - Δύο προσαγωγές

Επίθεση με μολότοφ δέχθηκε απόψε πλήρωμα περιπολικού της Αστυνομίας στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή που το περιπολικό βρισκόταν κοντά στην διασταύρωση των οδών Αυστραλίας και Κανελλοπούλου, άγνωστα άτομα που κρύβονταν στο σημείο πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ. Από την επίθεση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thebest.gr , οι δράστες πιθανότατα κρύβονταν μέσα σε σχολικό συγκρότημα και είχαν αποκλείσει το δρόμο με κάδους. Μετά την επίθεση στο περιπολικό διέφυγαν τρέχοντας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο προσαγωγές.

Παράλληλα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, σημειώθηκε καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο πάρκινγκ οχημάτων της Αστυνομίας στην πόλη, στη διασταύρωση των οδών Αμερικής και Νέας Εθνικής Οδού Πατρών - Αθηνών.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, οι δράστες έριξαν περίπου 20 μολότοφ, προκαλώντας ζημιές στα σταθμευμένα οχήματα. Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική.

Την ίδια ώρα, στον απόηχο των επεισοδίων και του άγριου ξυλοδαρμού του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη χθες το απόγευμα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσιτσικάς, με δηλώσεις του στο thebest.gr ζήτησε να κηρυχθεί η επίθεση σε αστυνομικούς ιδιώνυμο αδίκημα και κάλεσε την Πολιτεία να λάβει μέτρα γιατί -όπως είπε- «το κλίμα είναι πολεμικό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ