Μυτιλήνη: Nεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε αγροικία στην περιοχή Πολιχνίτου
Ανανεώθηκε:
Η σορός ενός άνδρα άγνωστων λοιπών στοιχείων ανασύρθηκε, σήμερα Πέμπτη, τα χαράματα από τα αποκαΐδια πρόχειρης αγροικίας στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου στον δρόμο προς τα Βατερά.
H φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι οχτώ πυροσβέστες που έφτασαν στην περιοχή με τέσσερα οχήματα κατάσβεσαν τη φωτιά αλλά στη διαδικασία αποκάθαρσης εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό, σύμφωνα με το τοπικό μέσο stonisi.gr .
Μέχρι στιγμής η ταυτότητα του νεκρού ατόμου που εντοπίστηκε παραμένει άγνωστη καθώς η σορός έφερε εκτεταμένα εγκαύματα και δεν αναγνωρίζεται.Κατά τις ίδιες πληροφορίες στη στάνη έμενε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 75 ετών, ο οποίος φρόντιζε τα ζώα.
Έρευνες για τις συνθήκες εκδήλωσης της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.
Αγρότες: Άνοιξε μετά από τρεις ώρες η υψηλή γέφυρα στη Χαλκίδα - Ήταν κλειστή για 3 ώρες
22:27
Σεισμική δόνηση 3,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κάσσου
22:17
Ο ΟΗΕ καταδικάζει τις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου για το Ισραήλ
22:06
Στα λευκά «ντύθηκαν» Σαουδική Αραβία και Κατάρ - Εντυπωσιακές εικόνες με χιόνια σε αμμόλοφους (vids)
21:55