Μυτιλήνη: Nεκρός άνδρας από πυρκαγιά σε αγροικία στην περιοχή Πολιχνίτου
Ανανεώθηκε:
Η σορός ενός άνδρα άγνωστων λοιπών στοιχείων ανασύρθηκε, σήμερα Πέμπτη, τα χαράματα από τα αποκαΐδια πρόχειρης αγροικίας στην ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου στον δρόμο προς τα Βατερά.
H φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι οχτώ πυροσβέστες που έφτασαν στην περιοχή με τέσσερα οχήματα κατάσβεσαν τη φωτιά αλλά στη διαδικασία αποκάθαρσης εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό, σύμφωνα με το τοπικό μέσο stonisi.gr .
Μέχρι στιγμής η ταυτότητα του νεκρού ατόμου που εντοπίστηκε παραμένει άγνωστη καθώς η σορός έφερε εκτεταμένα εγκαύματα και δεν αναγνωρίζεται.Κατά τις ίδιες πληροφορίες στη στάνη έμενε ένας άνδρας ηλικίας περίπου 75 ετών, ο οποίος φρόντιζε τα ζώα.
Έρευνες για τις συνθήκες εκδήλωσης της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με το ίδιο μέσο.
Καταδίωξη από τη Θεσπρωτία στην Πρέβεζα - Μοτοσικλετιστής σήκωσε τις αρχές στο πόδι
23:31
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από καταστροφικές πλημμύρες στη Γκάνα
23:20
Βενεζουέλα: Οι διπλοί σεισμοί βαθαίνουν την κρίση – Αγώνας για επιζώντες και το μέλλον
23:10
«Η μαμά μου έχει χάσει το μυαλό της»: Η κατάθεση της συντρόφου του θύματος για το φονικό στο Αίγιο
23:08