ΕΛΛΑΔΑ

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Διπλή διάκριση PLATINUM βραβεία στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021»

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Διπλή διάκριση PLATINUM βραβεία στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021»
Ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝ Α.Ε., κ. Δημήτρης Μωραΐτης

Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ έλαβε δύο σημαντικές PLATINUM διακρίσεις στα φετινά «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021», τον αναγνωρισμένο θεσμό επιβράβευσης των καλύτερων πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων, στις κατηγορίες «Λανσάρισμα νέου προϊόντος φαρμακείου» και «Εταιρική κοινωνική ευθύνη στη φαρμακευτική αγορά την περίοδο της πανδημίας».

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, τα βραβεία ανακοινώθηκαν live σε διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Μαρτίου, με την ψηφιακή παρουσία πολλών εκπροσώπων του φαρμακευτικού κλάδου.

Συγκεκριμένα, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. και η ΒΙΑΝ Α.Ε., εταιρείες του Ομίλου Γιαννακόπουλου, απέσπασαν Βραβείο PLATINUM για το λανσάρισμα του νέου σκευάσματος ΜΗΣΥΦΑ Depon Cold & Flu® στο φαρμακείο.

Επιπλέον, ο Όμιλος βραβεύτηκε για τις ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στη φαρμακευτική αγορά την περίοδο της πανδημίας, για την ιδιαίτερη καμπάνια «Ευχαριστούμε» για τη συνεχιζόμενη προσπάθεια και προσφορά των Επαγγελματιών Υγείας της χώρας, αλλά και για τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της αντιμετώπισής της, όπως η αναβάθμιση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μεγίστης (Καστελλόριζο), οι δωρεές υγειονομικού υλικού, μηχανημάτων μόνιτορ και απολύμανσης σε μεγάλα Νοσοκομεία της χώρας και φαρμάκων σε κοινωνικά φαρμακεία και δομές, κ.α.

O κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ δήλωσε σχετικά με τις διακρίσεις της εταιρείας:

«Σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, όπως η φετινή, αυτές οι υψηλές διακρίσεις μας εμπνέουν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο μας, με υπευθυνότητα και με στόχο να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της αγοράς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου και όλους τους φαρμακοποιούς που στηρίζουν τον Όμιλό μας και μας εμπιστεύονται στα χρόνια της πορείας μας στον κλάδο. Με οδηγό τις αξίες που διέπουν την εταιρεία μας, δεσμευόμαστε ότι θα παραμένουμε ενεργά στο πλευρό των επαγγελματιών της υγείας, στον κλάδο του φαρμακείου αλλά και δίπλα στην Πολιτεία, συνεισφέροντας και στηρίζοντας έμπρακτα το έργο τους».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝ Α.Ε., κ. Δημήτρης Μωραΐτης, ανέφερε στον εναρκτήριο χαιρετισμό του: «Το ελληνικό φαρμακείο αποτέλεσε και αποτελεί το κάστρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας και αυτό-φροντίδας όλων των συμπολιτών μας. Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στα συνεχόμενα κύματα της πανδημίας που ακόμη βιώνουμε όλοι. Από την προσπάθεια του κάθε φαρμακοποιού και βοηθού του ξεχωριστά, επετεύχθη η απρόσκοπτη πρόσβαση των συνανθρώπων μας στο φάρμακο και κατ’ επέκταση στην υγεία. Το ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που οφείλουμε σε αυτούς».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ