Σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων ανοιχτά των Κυθήρων
Σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων σημειώθηκε ανοιχτά των Κυθήρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ) δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
Σήμερα, στις 6.15 το πρωί, 10 μίλια δυτικά των Κυθήρων, φορτηγό πλοίο, με σημαία Λιβερίας και 24 άτομα πλήρωμα, έπεσε με την πλώρη στη μέση άλλου φορτηγού, με σημαία Μάλτας και 18 άτομα πλήρωμα.
Από τη σύγκρουση το πλοίο με σημαία Μάλτας που ήταν φορτωμένο με σιδηρομετάλλευμα και είχε προορισμό την Ισπανία, υπέστη ρήγμα και εισροή υδάτων.
Το πλοίο με σημαία Λιβερίας έχει υποστεί υλικές ζημιές στην πλώρη και μεταφέρει λίπασμα με προορισμό τη Βουλγαρία.
Στο σημείο του ατυχήματος βρίσκεται πλωτό του Λιμενικού, ενώ σπεύδει ρυμουλκό, δύο φορτηγίδες και τέσσερα παραπλέοντα πλοία.
Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές.
Σε δομή στη Γερμανία παραμένει η 16χρονη Λόρα - Επέστρεψε στην Πάτρα ο πατέρας της
09:43
Το Ιράν λέει ότι έπληξε αμερικανικό τάνκερ στον Περσικό: «Θα μετανιώσετε πικρά» απειλεί τις ΗΠΑ - Συναγερμός και στην Ιορδανία
09:36
Επέστρεψαν 162 Έλληνες από τη Μέση Ανατολή: Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες επιχειρήσεις επαναπατρισμού - Η ανακοίνωση ΥΠΕΞ
09:33
Το Ιράν δηλώνει ότι έπληξε αμερικανικό τάνκερ στον Περσικό
09:31