Καθαρά Δευτέρα: Μας τα χαλάει και ο καιρός - Έρχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι
Ανανεώθηκε:
Ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος του εορτασμού της Καθαράς Δευτέρας που φέτος θα υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας, αφού σύμφωνα με το meteo.gr έρχονται βροχές και θυελλώδεις άνεμοι σε πολλές περιοχές της χώρας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, αύριο Καθαρά Δευτέρα, θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι έντονα.
Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά έως τα 900 μέτρα, περίπου, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου με χαμηλότερο υψόμετρο.

Παράλληλα, θυελλώδεις άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν κυρίως στις θάλασσες, αλλά και κατά τόπους σε ηπειρωτικά τμήματα.
Υψηλός θα είναι επίσης ο κυματισμός στο Ιόνιο, στο Αιγαίο και στον Κορινθιακό Κόλπο.

meteo
SPONSORED
Οι ΗΠΑ εγκρίνουν πώληση αμυντικών συστημάτων κατά drones στο Κουβέιτ
09:01
Επιστρέφει ο ενεργειακός εφιάλτης - Πού χτυπά το νέο κύμα ακρίβειας
09:00
Χαρπαντίδης: Πώς η Ελλάδα σταμάτησε να είναι το «μαύρο πρόβατο» της Ευρώπης στα παράνομα τσιγάρα
08:44
Ο Δημήτρης Μακαλιάς Επί Σκηνής: «Το λατρεύω που μεγαλώνω, δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο»
08:30